Het HYGENIQ DNA

Effectieve hygiëne op een verantwoorde manier. Next generation hygiene.

Manifest

Bij HYGENIQ zien we het liefst een wereld voor ons waarin iedereen weer zorgeloos kan leven. Hygiëne speelt een essentiële rol bij het in contact staan met alles en iedereen. Gedreven door onze passie voor kwaliteit en ons instinct voor innovatie, streven we daarbij naar optimaal gemak in zorgeloos contact. Door gebruik te maken van de kracht van de natuur, tillen we hygiëne naar een hoger niveau en maken we de wereld duurzaam schoon.

  • Geheel plantaardig

  • Langdurige, krachtige bescherming

  • Luxe handhygiëne

  • Huidverzorgend en hydraterend

  • Bevat antioxidanten

HYGENIQ Care & Protect

Hygiëne voor iedereen makkelijk maken. Dit begint met het inzicht dat in deze nieuwe wereld hygiëne belangrijker is dan ooit. Alleen weten we nog niet goed hoe hiermee om gaan. Wat is eigenlijk schoon en wat is hygiënisch?

We hebben producten nodig die ons helpen en beschermen in deze nieuwe ‘hygiëne-maatschappij’. Het liefst producten die 100% schoon zijn voor mens en dier. HYGENIQ helpt hierbij met haar nieuwe HYGENIQ PERSONAL concept. HYGENIQ PERSONAL is een 100% natuurlijke technologie die volledig gebaseerd is op de krachtige antistoffen die worden onttrokken uit planten en vruchten. De innovatieve producten helpen ons om zorgeloos contact weer mogelijk te maken binnen een veranderende wereld. Daarmee is HYGENIQ PERSONAL letterlijk ‘The future of hygiene'.

Hygiëneplan nodig? We helpen je graag

Heb je een hygiëneplan nodig, maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug voor een advies op maat.

Care & Protect

HYGENIQ PERSONAL in jouw taxi

Al onze taxi’s zijn voorzien van een handlotion en een mist. De bestuurder kan na iedere rit optimale hygiëne garanderen met de mist en iedere klant kan zijn of haar handen reinigen wanneer ze de taxi betreden. Na de shift worden alle taxi’s van binnen gefogd zodat een nieuwe shift met een volledig gereinigde taxi kan beginnen. Het bespaart ons veel tijd en we kunnen optimale hygiëne en veiligheid bieden voor onze medewerkers en klanten. Juist voor de kwetsbare doelgroepen die wij veel rondrijden.